torsdag 22 september 2016

Äppelpaj...

Namnet på pajen är Världens godaste äppelpaj. Hemligheten är flingsalt! Tänk vad en gnutta salt kan göra. Idag var fjärde gången jag gjorde den här pajen och bjöd in dottern med familj. Det blev succé. Dessutom gör jag inte vaniljsås numera utan vispar grädde med äkta vanilj och lite florsocker. Vansinnigt gott. Det blir en lite skum färg på grädden, men det beror ju på vaniljpulvret. Följ länken ovan så kommer du till receptet.





Idag blev det en skogspromenad i naturreservatet Tilskogen. Där har jag vandrat många gånger och det är fantastiskt fint. Problemet, eller kanske fördelen, med området i och kring Märsta är att det är så kuperat. Idag kände jag att det var mycket uppför. Det gäller att passa på nu medan vädret är så fint.

Den lilla stugan i skogsgläntan har stått tom i många år och man kan ju undra varför. Att man låter ett hus stå tomt i ett så pass attraktivt område är ett litet mysterium.

Inga kommentarer: