lördag 6 juni 2015

Nästan bokat och klart..

Det är en lång resa vi har framför oss. Vi börjar med en övernattning i Skellefteå av alla ställen. Nästa natt blir det Kiruna. Samma hotell vi bodde på i februari. Därifrån till Alta på vägen upp mot Nordkap. Där hade vi tänkt oss ett hotell som vi bodde på för drygt tio år sen, men det visade sig inte finnas kvar. Jag blev rekommenderad ett annat som låg vid fjorden. Säkert bra. På vägen söderut från Nordkap stannar vi två nätter i Lakselv. Där har jag en brorsdotter som det ska bli fantastiskt kul att  träffa igen. Senast var det på en begravning. Resten av resan är inte bokad ännu, men det måste bli minst två nätter till på några hotell i Sverige. Nu har vi fått en inbjudan till kaffe med dopp i Nordingrå, så vi får försöka klämma in det på uppvägen. 

Innan allt det här ska mitt schema pusslas ihop med dotterns och mågens. Det ska bli mycket intressant och väldigt kul att bli kollega med svärsonen. 

Äldsta dottern är på väg att flytta till vackra Dalarna och mellanbarnbarnet flyttar ut. Det händer saker och livet rusar vidare, fortare och fortare...

Inga kommentarer: