söndag 5 augusti 2018

Och så var det augusti...

Massor har hänt och det har varit varmt. Vi genomled en lång period med över 30 grader och tropiska nätter. 

Vårt besök från Norge kom från supervärme till supervärme. Vi lyckades göra något varje dag, men det var svettigt. Nu har hon åkt hem och det känns ganska tomt. 

Ungdomarna har fått ordning i sin nya lägenhet. Det var en pärs att flytta i den värmen. Stora tjejen har nya kompisar och lillkillen är nöjd bara han har sina bilar och numera också ett tåg.


Nu har värmen gett med sig och det är behagliga 23-24 grader. Det har även kommit regn lite här och där. Det fick de stora bränderna att sluta härja. Nu är det markägarna som får sköta efterarbetet, men brandrisken är fortfarande stor i skog och mark.

Bilderna är tagna från det fantastiska hotellet vår gäst bodde i fyra nätter. Bara för att få återuppleva förra sommaren.

Den andra är från Drottningholm, där vi helt enkelt satt oss i skuggan under ett träd och åt vår medhavda matsäck. Mycket mer orkade vi inte då solen gassade och det var 32 grader. Man vattnar parken där, så det var väldigt grönt och vackert. Sen jag var där senast har de träd man bytt ut växt till sig och det är en otroligt vacker slottspark. 

Vi tänkte vara tidigt ute och boka samma stuga som i sommar till nästa säsong. Tji fick vi! Redan bokad de veckor vi tänkt oss, så nu får vi tänka om. Och jag som trodde att vi var löjligt tidigt ute!


Inga kommentarer: