söndag 5 januari 2020

Nytt år!

Så har vi ett nytt år med förhoppningsvis många härliga inslag. 

Mildvädret och blåsten fortsätter, men det är synd att klaga. I Australien härjar förödande skogsbränder av nästan biblisk omfattning. Miljontals djur har fått sätta livet till och även människor.

Nyåret var som vanligt lugnt och städat hos oss. Fortfarande lägger folk tusentals kronor på fyrverkerier, trots att så många vädjar om besinning. Husdjur och andra djur är vettskrämda. Läste idag om en liten hund som dog av skräck!

En dag kände vi för en liten utflykt med barnbarnen och deras föräldrar. Vi höll på att blåsa bort när vi kom till sjön, men ungarna hade kul. Bra kläder räddade den utflykten. 

Vi äter fortfarande rester från julbordet. Det är bra att ha lite i frysen att trolla med. För min del är det snart slut, men maken har fortfarande tärnad julskinka. Jag gillar verkligen att göra mat av rester. Har man bara ett baslager hemma så kan man få till goda middagar.



Den över bilden är från utflykten.Ungarna hade kunnat leka där i timmar om de fått.

 Den undre visar den röda himmel som visade sig vid solnedgången. Man kunde se en massa bilder på sociala medier, men få förstod att den vackra färgen helt enkelt bildades av smuts i atmosfären. Vackert var det i alla fall. 

Inga kommentarer: